Hotel President - Eselnita - Mehedinti
www.OferteTuristice.ro  |  www.CazareTimisoara.ro  |  www.Producatori.ro  |  www.PiataAuto.ro  |  www.Importatori.ro  |  www.CazareArad.ro  |  www.CazareArieseni.info
Cazare Eselnita
 

Cazare Eselnita-Pensiune Eselnita- Hotel Eselnita-Hoteluri Eselnita- Pensiuni Eselnita

Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Eselnita
   Imagini Eselnita
   Atractii Turistice
       Vezi şi :
   Cazare Arad
   Hoteluri Arad
   Pensiuni Arad
   Cazare Albac
   Cazare Arieseni
   Cazare Baia Mare
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Bihor
   Cazare Borsa
   Cazare Cluj
   Pensiuni Cluj-Napoca
   Cazare Maramures
   Cazare Moneasa
   Cazare Sapanta
   Cazare Eselnita
   Hoteluri Eselnita
   Pensiuni Eselnita
   Cazare Praid
   Cazare Suceava
   Cazare Salonta
   Cazare Satu Mare
   Cazare Timisoara
   Pensiuni Timisoara
   Cazare Ineu   Parteneri
  Va recomandam :
 
 

CAZARE ESELNITA - HOTELURI ESELNITA - PENSIUNI ESELNITA


Pentru cazare in alte locaţii din ţară ,vizitaţi  www.UnitatiDeCazare.ro

Cautare:


 HOTEL PRESIDENT
Afisari : 24719
Loc : Eselnita, jud. Mehedinti
Baile Felix
web : http://www.baile-felix.ro
0259  *** ***
Afisare telefon
Single : 70 EURO
Double : 75 EURO
Apartament : 130 EURO
 Detalii unitate
Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Eselnita - HOTEL PRESIDENT - Eselnita - click aici, pentru marirea pozei   

Hotel in Baile Felix. 
HOTEL PRESIDENT ****
Accepta Tichete de vacanta

COMPLEX PRESIDENT**** este situat in BAILE FELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.
Hotel President Baile Felix dispune de 92 de camere impartite in camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare interioara pazita , o moderna baza de tratament  3 sali de conferinta  dotate cu ecran, flipchart, videoproiector si instalatie de traducere simultana.
Capacitatea totala de cazare a complexului este de 180 de locuri si baza de tratament poate deservi 80 de persoane pe zi.
Complexul PRESIDENT**** dispune de asemenea de doua restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri si de o terasa cu specific rustic.
Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.

 

Hotel President Baile Felix  dispune de piscina – atat acoperita, cat si in aer liber – cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis cu zgura si unul sintetic de fotbal).
De asemenea Complexul PRESIDENT****  dispune si de un centru wellness care include piscina cu apa termala, acoperita de 12X24 m², jacuzzi, sauna, solar, masaj, bar, tenis de masa.

 

Hotel President Baile Felix ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti STOCH, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic.  
Aceasta se adreseaza persoanelor cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).
Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam excursii pentru vizitarea orasului ORADEA
– Palatul BAROC (1762), Muzeul “Tarii Crisurilor” Sirul Canonicilor (construit in 1773, format dintr-un culoar de peste 100m.), orasul BUDAPESTA, vizitarea diferitelor obiective turistice
– PESTERA URSILOR, PESTERA FOCUL VIU, PESTERA MEZIAD, CETATILE PONORULUI (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase, si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100m.

Oradea(2) este primul oraș cu peste 150.000 de locuitori din România care a devenit stațiune turistică de interes național!
Orașul amintit situat pe hartă deasupra Aradului este deasupra din toate punctele de vedere cele două orașe care reprezinta zona Crișana. Oradea este un oraș care arată ca în Occident, un oraș care ne arată că dacă se vrea se și poate, un oraș ai căror localnici veneau să se distreze în județele din jur adica in Arad și Timiș, dar asta se întâmpla puțin după Revoluție, acum au ei un oraș comparabil măcar cu cele din țara vecină Ungaria. Unitatile de cazare sunt in crestere cu toate ca la capitolul cazare Oradea este concurata puternic de Statiunile din jurul ei, cum ar fi Baile Felix care are peste 24000 de locuri de cazare si de Baile 1maI care are si ea un numare destul de mare de locuri de cazare, dar mai putine, cam la o treime din numarul de locuri de cazare in Baile Felix. Parcurile sunt îngrijite și curate, iar clădirile îmbrăcate în lumini pe timpul nopții.
Oradea a fost declarată, prin Hotărâre de Guvern, staţiune turistică de interes național la propunerea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care a dat curs unei solicitări a municipalităţii.
Noul statut îi va permite să atragă mai uşor investiţii şi fonduri europene pentru dezvoltarea zonei turistice Centrul Istoric – Coridorul Crişul Repede. „Investitorii ar putea avea acces la numeroase categorii de fonduri europene pentru constructii si anume la construirea de hoteluri, pensiuni, moteluri si alte unitati turistice pentru a oferi cazare Oradea, fapt ce va contribui la cresterea numarului de locuri de cazare Oradea si la un numar crescut de turişti din Romania, adica de pe piaţa internă cat  şi de pe piata externă. Pensiuni Oradea sunt tot mai multe avand in vedere modernizare locurilo de cazare in Oradea, la pensiuni oradea.
De asemenea, avȃnd ȋn vedere efectul turismului ȋn alte sectoare economice conexe, cum ar fi transporturile,  artizanatul şi comerţul, construcţiile, sau agricultura, realizarea unor proiecte de dezvoltare a turismului ȋn localităţile atestate ca staţiuni turistice vor genera multe efecte benefice pentru dezvoltarea economică şi creşterea calităţii vieţii a locuitorilor din aceste zone”, se menţionează într-un comunicat al Guvernului.
În țară sunt 51 de stațiuni de interes național și 77 de stațiuni de interes local. De acum, Oradea, poate face ca prin zona turistică Centrul Istoric - Coridorul Crişul Repede, sa aibe sanse mai mari să atragă mai uşor fonduri europene si alte investitii, pentru dezvoltarea turismului si cu precadere a locurilor de cazare in Oradea, la pensiuni Oradea, la Hoteluri Oradea sau la alte unitati .
Având în vedere concentrarea mare de resurse naturale și antropice, zonele pentru care s-a obținut statutul de stațiune turistică sunt: zona centrală a Municipiului Oradea, cu monumentele istorice, inclusiv Cetatea Orazii care este unul dintre obiectivele tuistice de seama a minicipiului si care a fost renovat cu fonduri europene de vreo doi , trei ani si care acum chiar merita vizitat. Va recomandam sa nu neglijti vizitarea acestui oras tot mai important pe harta Romaniei , care este Oradea.

 Cazare baile felix                Pensiuni baile felix


Cazare eselnita                Pensiuni eselnita
 
 Facilităţi oferite
 
 • RESTAURANT
 • SALĂ DE CONFERINTE
 • AER CONDITIONAT
 • ROOM SERVICE
 • TELEFON
 • FITNESS
 • PISCINĂ
 • SALON MIC DEJUN
 • ORGANIZARE PETRECERI
 • TELEVIZOR
 • FAX
 • MASAJ
 • SAUNĂ
 • BAR
 • PARCARE
 • MINIBAR
 • INTERNET
 • SPĂLĂTORIE
 • ACCEPTĂ ANIMALE DE CASĂ
 •  
   Preţuri
   
  Pe CazareEselnita.ro tarifele sunt reale si sunt actualizate. Pentru a beneficia de tarifele de mai jos
  mentionati in convorbirea cu proprietarul ca ati luat oferta de pe WWW.CAZAREESELNITA.RO
  Single :  70  EURO
  Double :  75  EURO
  Apartament :  130  EURO
  Acceptă cărţi de credit : 
  VISAMASTER CARD
   
   Rezervări online :
  Pentru a avea certitudinea rezervarii va recomandam ca dupa ce ati facut o rezervare prin telefon sa faceti si o rezervare prin email.
          


  Dupa trimiterea rezervarii veti primi si dvs. un email cu numele unitatii si telefonul, ca sa puteti intra in contact direct cu unitatea.
   Pozitia pe harta :
   

    Membrii
  utilizator :  
  parola :         
   

  Cazare Eselnita - Hoteluri Eselnita - Hotel Eselnita - Pensiuni Eselnita - Pensiune Eselnita

    © www.CazareEselnita.ro -2010.
  Toate drepturile rezervate.
   
  Developed and Designed by webmaster  
       
     
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.